Moi 🌸

Päätin kirjottaa hiukan sekä entisistä et nykysistä kaverisuhteista, oman näkemyksen asioista. En julkaise nimiä ym. ettei tule kenellekään siitä ainakaan pahamieli. En käy kaikkia läpi ko on ollut sen verran paljon kavereita kuitenkin, mut tärkeimmät käyn läpi. Miks teen tän? Koska oon huono päästämään asioista irti ja yleensä kirjottaminen auttaa mua. Mulla on siis ollut paljon kavereita, mut syystä tai toisesta moni kaveruus on loppunut. Kertoo kai jotain itsestänikin, mut ihmissuhteet on aina kahden kauppa. 

Alotetaanpa itselle vaikeimmasta 😅. Eli mun äiti tutustutti miut sen kaverin poikaan. Se jätkä ärsytti mua alusta asti aivan törkeesti, mut tykkäsin sen silmistä 😂. Olin aina kapinallinen muksu ja miettisin et miks mun pitäis tutustuu siihen, mut uteliaisuus voitti. Muutettiin äidin kanssa niiden naapuriin. Tää kyseinen jätkä tutustutti mua tähän paikkaan missä vielä tänä päivänäkin asun, toki omillani. Se myös tutustutti miut hänen kaveriin. Meistä kaikista tuli kavereita jotenkin. En ajatellu et iskän kuoleman jälkeen tulisin olee ilonen, mut jotenkin niiden kanssa unohdin sen välillä ja sain olla mun ikänen muksu. Jossain vaiheessa mulle tuli molempia kohtaan tunteita, mikä tietenkin oli tosi hämmentävää ainakin itelle. Mut en ois ikinä halunnut sen vaikuttavan kaveruuteen. Kuitenkin jossain vaiheessa nää jätkät alkoi jotenkin milleen sen sanois... erkaantumaan(?) miusta. Ja tietty mä olin aivan täys ämmä vähän väliä. Monta vuotta varsinkin äidin kaverin pojan kanssa oltiin tekemississä ja sitten taas ei yhtään. Se oli sellasta jatkuvaa riitelyä ja itse ainakin välillä unohti et oli hauskaakin joskus. Kuitenkin mulla meni molempiin välit poikki aikanaan ja nää kaks on ehkä ainoita kenen kans kadun mun päätöksiä jne. Haluaisin olla edelleen frendejä heidän kanssaan, mut tuskin onnistuu. Toinen näistä jätkistä oli mun ensirakkaus vaikkei mitään ikinä tapahtunu. Jotenkin tuli sellanen fiilis jossain vaiheessa et ne ei loppujen lopuks varmaan edes välittänyt ikinä eikä halunnut olla mun kavereita 😅. En tietty tiedä et oonko ihan väärässä, mut siltä vaikuttais. Toinen näistä sano joskus jotain et ”Sua on mahdoton unohtaa” mut kaippa sekin on mahdollista.

Ala-asteella kouluun tuli uus tyttö, jonka kanssa ei sujunut heti kauheen hyvin. Se alkoi haukkumaan mua heti ko tavattiin ja mä taisin käskeä sitä painumaan jonnekin 😂. Meistä kuitenkin tuli kavereita ja nykyäänkin hän on yks parhaimmista kavereista ja tyyliin mun sisko. Meil on ollut paljon riitoja, isoja ja pieniä, lyhyitä ja pitkään kestäviä. Jotenkin silti löydän aina itteni sen luota jossain  vaiheessa. Tää ihminen on mun perhettä ja kasvanut osaks mua. En tiiä olisinko tässä ilman häntä. Siltikään, ei kauheen moni oo myöskään tuonut mulle surua yhtä paljon ko hän ko aina jos meillä menee välit poikki niin tuntuu et maailma murtuu. Toivonmukaan ollaan näiden vuosien varrella kasvettu tarpeeks et saadaan selvitettyy asiat kunnolla ilman välirikkoa 😂.

Mollamaija (käski nimeä hänet tollai tähän 😂) on sellanen ihminen ketä inhosin yli kaiken ennen ko menin sen kans samaan kouluun ja tunne oli molemmin puolinen 😅. Oisko ollut niin et kolmantena koulupäivänä sanoin jotain et ”oot ihan hirvee ämmä, mut oon alkanu tykkää siitä.” Ja siitä se meidän kaveruus sitten alkokin 😂. Meillä ei oo ollut kertaakaan oikeestaan mitään riitaa, toki tää ärsyyntynyt ehkä hiukan joskus, mut ei mitään varsinaista riitaa. Tää muikkeli muuttaa Raumalle ens viikolla, melkeen mun naapuriin enkä vois olla ilosempi 😍. Toki vähän jännittää et toivottavast itellä ei mee ihan yli juhliminen tms. 😅. 

Mulla oli myös ”gbf” ja se oli mulle kuin veli. Liikuttiin koko ylä-aste samassa porukassa ja ko porukka hajos ylä-asteen jälkeen, niin hänen kans silti oltiin jonkun aikaa vielä tekemisssä. Ihmiset nauro meitä kaupungissa ko oltiin melkeen aina liikkeellä kahestaan ja ite oon 153cm pitkä ja se oli tyylii 2 metrinen 😂. Mulla on paljon hyviä muistoja sen kanssa. Harmi ettei niitä muistoja tuu lisää. Joskus ko seurustelin niin se jätkä kenen kans olin yhdessä niin ei tykänny mun kavereista ja monen kanssa ei siis sillon tullut juteltua. En ikinä jaksanu pistää vastaan ja menetin itteni ja melkeen kaikki kaverinikin. Tän ”gbf” kans sovittiin sen jälkeen ko olin vihdoin eronnut, mut ei kauaa mennyt ko meni välit kokonaan poikki. Ehkä oltiin jo kasvettu liikaa erilleen en oikein osaa sanoa mitä tapahtu.

 

No huhhuh tulipa siinä tekstiä kerrakseen 😅. Tässä nyt pieni pintaraapasu mun kaverisuhteisiin. Tossa on aikalailla ne itelle tärkeimmät. 

Toivottavasti tykkäätte ❤️