Heippa 🌸

Ajattelin päivittää taas ko mennyt vähän aikaa 😂. Valmistuin tosiaan toukokuun 23.päivä ja oon tässä etsinyt töitä. Melkeen onnistuikin viime torstaina, mut siinä puhuttiin yhden ihmisen kanssa ja sovittiin et koitan varmaankin hiukan erilaista työtä ensin. Hyvin todennäkösesti viimestään syksyllä vapautuis paikkoja. Oon ihan fiiliksissä 🙊. Vaikka joo, myönnetään et harmiyti ko ei heti onnistunutkaa ihan 😅. 

Kaikki ketkä lukee tätä mun blogia on varmaan lukenut mun painonhallinta jutuista, ja se nyt on vähän viivästynyt lähinnä sen takia et mun nivelet on vähän huonossa kunnossa. Joskus yliliikkuvat nivelet on ärsyttävät 😂. Mutta tänää onneks sain hiukan treenattua vatsalihaksia jne. et kaippa se tästä.

Mulla on tosi hankalaa keksiä tekemistä näin ko ei oo töitä tai koulua 😅. Oon juonut alkoholia vähän liian usein lähiaikoina. Mutta joo... Kyllä se tästä. Frendi muuttaa ilmeisesti ens viikolla takas Raumalle ja pitäis sitä auttaa muuttohommissa. Turkuun pitäis mennä vissiin heinäkuussa moikkaamaan siskoa 😊. Ootan ihan innolla et pääsen taas Turussa käymään 😍. 

Huomenna pitäis vaan varmaankin siivoilla ja rentoilla, mut kello on nyt jo tulossa 1 yöllä, joten hyviä öitä ❤️