Moikka 🌸

En voi uskoo et kohta mennään jo vuoden 2019 maaliskuuta, tuntuu jotenki et tää vuosi on mennyt tosi nopeesti. Ollut nii paljon kaikkea uutta ja jännää et varmaan sekin vaikuttanut.

Tänään oli ryhmäpäivä, se on keskiviikkosin, korvaa työpäivän ja se on n. 8 kertaa muistaakseni. Nyt oli vissiin 4.kerta. Tein siellä työparin kanssa vegewokkia, oli yllättävän hyvää. Tai siis joo olen suht’ hyvä kokkaamaan, vaikka ite sanonkin, mutta en vaan ajatellut et osaisin vegewokkia tehdä, kun ei oo vegaanisia tuotteita ruuanlaitossa tullut kauheesti käytettyä 😅. Mut tais muutkin tykätä! Jälkkäriksi työkaveri teki suklaamoussea ja se oli niiiiin hyvää 😍. Oli meillä jotain focaccia leipääkin vissiin, siinä oli tosi paljon vehnää niin en viittinyt sitä ottaa. Itellä ei oo keliakiaa, mutta vehnä turvottaa jotenkin niin välttelen sitä aika paljolti. Siiitä tulikin mieleen et oon kuullut tosi paljon pahaa gluteenittomista tuptteista, mut oon kyllä ite löytänyt tosi hyviä 🤔. Ehkä sekin on vähän et mitä ostaa ja makuasioita, en tiiä sitten.

Just vähän aikaa sitten taittelin vaatteet nätisti kaappiin, laitoin sellasia pusseihin mitä en enää pidä ja vien ne lahjotukseen yhdelle kirpparille. Pyykkäsin tänään kans ja nyt pitäis mennä suihkuun ja valmistautuu nukkumaan. Huomenna iltavuoroon. Jaksamisia loppuviikkoon!❤️

Hyvää yötä ☺️

~Be a better you for you