Heippa 🌸

Olipas huhhuh työviikko. Siis muuten ihan ok, ei toi työ sinänsä ole raskasta, mutta täs pari viikkoa ollu aikamoista pakkopullaa. Noh, enää jotain 7 työpäivää ja sitten ois arvostelukeskustelun aika. Ensimmäisen tutkinnon osan suoritan numeroilla 1-5, sen jälkeen myyntiin valmistautuminen ja myynnin toteuttaminen menee vaan suoraan hyväksytyksi tai hylätyksi, eli viimeiset tutkinnon osat on raaempia arvostelun suhteen. 

Ehkä tähän viikkoon vaikutti myös se, että kuulin että mun ja mun äidin yhteinen kaveri kuoli sairaskohtaukseen. Ja tää ihminen oli vasta päälle 30-vuotias ja mitä mahtavin ihminen niin kyllähäb se aika maahan pisti.

Menin piristykseksi Mynämäelle kaverin luo pariksi yöksi ja siellä on kyllä aina kivaa olla. Saunottiin, pelailtiin jne. Saatan muuttaa sinne sitten, kun kouluni on suoritettu. Suoritan kyllä ajokortinkin varmaan ennen muuttoa, mutta kuitenkin. Jos en muuta Mynämäelle niin muutan varmaan Turkuun, tässä on kaikki vähän kyseenalaista, mutta eipä tässä niin kova kiire ole 😅. 

Piti alottaa tällä viikolla salilla käyminen, mutta kaveri on ollut vähän kipeänä ja tarkotus on alottaa hänen kanssa, niin sen takia venailen 😊. Kotitreeniä voisin taas tehdä enemmän sinä aikana, mutta tässä on tää viikko mennyt miten sattuu niin ehkäpä huomenna alottais 😂.

Hyvää viikonloppua kaikille 😘

Stay patient