Moikka 🌸

Mulla on niin hyvä fiilis enkä yhtään tiiä miks 😂. Oon vähän outo, mut mikäs siinä. Ehkä sen takia hirveen pirtee olo ko tiiän et mennään kaverin kans ens viikolla alottaa salilla käymistä, oon halunnu salille jo tosi kauan, mutten oo kehdannut mennä itekseni. Tänää paisto heti aamulla aurinko ja linnut lauloi, oli niin ihanaa 😍. Kevät vihdoin alkanu ja toivottavasti nää lumet ja jäät sulais pian pois. Odotan kesää ihan innolla ja toivon et saisin kesään mennessä vähän edes kiinteytettyä tätä mun kroppaa. En keskity niin paljoa enää mun painoon, toki hyvä jos sekin hiukan laskis, mut kiinteyttäminen ja terveellinen syöminen on se pääpointti nyt ainakin itellä. 

Yks tosi hankala juttu, mikä mulla on edessä, on tupakanpolton lopettaminen. Oon sitä tässä jo jonkun aikaan yrittänyt, mut heheh helpommin sanottu ko tehty, mut kyllä mä siitäkin selviin tavalla tai toisella. Se ois vähän pakko ko ei oo sellaseen varaa rahallisesti eikä kyllä myöskään terveydellisesti. Harmittaa vaan et miks piti edes alottaa joskus, mut turha sitä nyt täs vaiheessa on murehtia.

Puhuin tänään paljon mun mummin kanssa iskästä jne. ja aloin itkee 😅. Vähän herkkä aihe välillä, iskä on nyt siis ollut jo jotain 11 vuotta poissa kuvioista. Hankalaa ko välillä ikävöi, mut nyt se ikävä on lähinnä muuttunu pettymykseks ja kiukuks, mut kyllä sekin varmaan rauhottuu ko käsittelee asioita. Mua häiritsi joskus se ihan hirveesti etten edes saanut mahdollisuutta mennä iskän hautajaisiin ja sanoa hyvästejä, enkä vieläkään kyllä tiedä et miksi näin, mut sen asian kanssa oli vaan pakko oppia elämään. Ja jos ajattelisin asiaa liikaa niin voisin varmaan kiukutella tyyliin kaikille mun sukulaisille et miksi näin eikä siinä olis mitään järkeä.

Asiasta vähemmän ”vakavampaan” tein tänään ihan älyttömän hyvää ruokaa, vaikka itse sanonkin. Kai sitä saa joskus itseään kehua?😂 Mut joo, äitikin kävi syömässä ja tykkäs 😊. Saatoin vähän saarnata sille siitä et kyllä halvallakin voi saada terveellistä ruokaa ko se joskus sano et raha ois ns. Esteenä sen terveelliselle syömiselle 😅. Ostin myös ekaa kertaa ikinä fazerin gluteenitonta juuresleipää, on hyvää 😍. 

Kohta pyykkikone on pessyt pyykit valmiiksi, niin meen laittaa niitä kuivumaan. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille 😘

Be kind ☺️