Heippa 🌸

Ajattelin päivittää vähän kuulumisia, kun ei ole hetkeen tullut kirjoteltua. Vuosi alkanut aika hyvin, alotin työssäoppimisen ja siellä menee ihan ookoosti. Saanut uusia kavereita ja ottanut yhteyttä vanhoihin kavereihin, joiden kanssa yhteydenpito loppunut joskus syystä tai toisesta. Oon myös säästänyt ajokorttiin pikkuhiljaa rahaa ja alan sitä varmaankin suorittamaan suht’ pian. 

Työssäoppimisesta sen verran et oon mun vanhassa työpaikassa nyt työssäoppimassa ja se on mennyt ihan hyvin. Siellä on aina tosi mukavia ihmisiä joiden kanssa tulee juteltua ja sovittua kahvitteluita jne. Oon paljon sosiaalisempi mitä ikinä ajattelin 😂. Huomenna onkin palaveri, jossa varmaan vähän mietitään jatkoa ja näyttöjä jne. Vähän jännittää, mut eiköhän se siitä.

Mieliala ollut ihan ok, mielialalääkkeitä käytän edelleen ja ne on auttanut tosi hyvin. Totta kai on ollut huonompiakin päiviä. Ei ne lääkkeet ota kuitenkaan kaikkea pois, mikä on toisaalta hyvä asia ko en haluais tuntea itseäni zombiksi 😅.

Mun painonpudotusprosessi on vähän hidastunut, en ole niin paljoa keskittynyt lihaskuntoon enkä siihen mitä syön, kun tuntuu olevan niin kauhea ”kiire” vähän väliä. Mut pitäis vaan ottaa niskasta kiinni ja alkaa tekemään asioita taas. Liikkuminen ja varsinkin lihaskunto teki mun olon tosi hyväksi niin miksei sitä jatkaisi. 

Nyt ajattelin venytellä ja mennä sen jälkeen nukkumaan, tsemppiä kaikille alkavaan viikkoon! 

Stay true to yourself ❣️

Hyvää yötä 🦋