Heippa 🌸

Alotin maanantaina työssäoppimisen S-marketissa, luulisin et on mennyt ihan hyvin, eilen tein sen sovitun 7h päivän, mut tänään lähdin aikasemmin, koska mun jalanpohjat oli aivan hemmetin kipeet ko mun kengänpohjat on ihan rikki 😂. Huomenna ostaa uudet kengät ja 12-15 on koulua. Torstaina sitten jatkamaan työssäoppimista. Oon tän loppuvuoden lähinnä hyllyttämässä. Hyllyttäminen on sillee kyllä ihan kivaa. Tuolla ”työpaikalla” on tosi mukavia kaikki ihmiset ja tuun niiden kanssa hyvin toimeen. Siinä samassa rakennuksessa on kahvila, jossa on mun ylä-aste aikanen tuttu töissä, mikä on kans tosi kiva 😄. 

Oon ollut muutenkin tosi hyvällä fiiliksellä yleisesti ottaen, tänään tietty oli aika huono fiilis siitä et jouduin lähtee aikasemmin töistä, mut kyllä tää tästä, kroppakin tottuu ajallaan. Pitäis kyllä ostaa särkylääkkeitä varoiks 😂. 

Oon yrittänyt olla positiivinen kaiken suhteen nyt, mutta yks hankalin asia mitä oon nyt yrittänyt jo jonkun aikaan on se, etten häpeis mun kroppaa vaan oikeesti oppisin tykkäämään itestäni olin sitten millanen tahansa, on mennyt jo hiukan paremmin, mut tuleehan niitä huonojakin päiviä vielä aikast usein. Pienin askelin.

Huomenna tosiaan ois tarkotus mennä kaupoille ja kouluun. Huomenna en siis mee töihin, kun on koulupäivä. Täytyis yrittää muistaa soittaa aikaa verikokeille 😬. 

Nyt loppuilta menee varmaankin ihan vaan rentoillessa, saa nähä jos jaksais kattoo Love Islandin ko alkaa puolen tunnin päästä.

Stay positive 🦋