Kirjoitan täällä blogissani omia ajatuksia, elämään liittyvistä asioista jne. silloin kun on inspiraatiota. Tervetuloa lukemaan :). 

 

Kävin muutama kuukaus sitten lääkärillä ja sain lääkityksen ahdistuskohtauksien ja masennuksen hoitamista varten. Mulla on monta vuotta puhuttu erilaisissa juttelupaikoissa ja tilanteissa, siitä että mulla olisi masennus, mutten siihen koskaan halunnut apua hakea, koska olin hölmön itsepäinen ja halusin pärjätä itse. Kun alotin lääkityksen mulla oli aika nopeasti muutosta mielialassa ja käyttäytymisessä, esim. olin iloisempi ja pidin kämppääni siistinä, jaksoin tehdä joka päivä ruokaa jne. Monelle ihmiselle nämä on ihan normaaleita, jokapäiväisiä asioita, mutta mulle ne tuotti jatkuvasti hankaluuksia. No siinä oli se hyvä jakso, mutta sitten aloin unohtamaan lääkkeen ottamisen. Siinä vaiheessa alkoi elämä taas rakoilla. Stressasin taas ihan pienimmistäkin asioista, ahdistuskohtaukset alkoi pahentua taas enkä jaksanut tehdä mitään. Kerroin tietty lähipiirille, että oon unohdellut lääkkeitä ja totta kai porukat sanoi että ”ota ne lääkkeet”, mikä on se perus lause, minkä tossa tilanteessa voi sanoa. Mulle vaan toi muistaminen on tosi hankalaa. Olin viime kuussa ns. ”Kesälomalla” , enkä sillonkaan oikeen lääkkeitä muistanut ottaa, koska nukuin suurimman osan päivästä ja valvoin yöllä. Nyt on mennyt viikko, kun oon niitä taas säännöllisesti ottanut ja toivottavasti olo paranisi jossain vaiheessa, vaikkei se heti tietenkään sormia napsauttamalla tapahdu.

No miten mun loma meni? 

Vastasin tähän kysymykseen tänään kun sitä kysyttiin, että joo hyvinhän tuo. Mutta oikeesti? En mä nyt voi sanoa et se mikään paskin loma olisi ollut, mutta ei nyt paraskaan. Olin suurimman osan ajasta kotona, äidillä tai siskolla. En nähnyt kavereita hirveästi, koska kaikilla tuntui olevan kiire 😅. Kävin yhdellä reissulla, päivä Tukholmassa -risteilyllä serkun ja sen muksujen kanssa. Juttelin paljon snapchatissä kavereiden kanssa ja yhden nettitutun kanssa. Tää nettituttu oli tullut mulle tosi tärkeeksi muutaman kuukauden aikana ja noin viikko sitten lopetettiin yhteydenpito, jonka vuoksi on mieliala ollut vähän alhaalla, mutta elämä jatkuu. Mutta joo, olihan loma ihan jees, mutta olis siinä voinut yrittää enemmänkin tehdä, mutta kaikki oli aikalailla myös itestä kiinni.

Mutta tässä kaikki tältä erää, mulla on töitä aamulla ja kello on jo yli puolen yön, 

Hyviä öitä 😘